En mäktig svit som tog slut, fortsatt streckstrid och en oväntat bråkig match. Här är nattens matcher i NHL:

Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes 4-3
Buffalo: Grigorenko, Gionta, Larsson, Ennis
Carolina: Dwyer, Semin, E. Staal

Det skulle aldrig falla mig in att se den här matchen, det tog nästan emot att se highlightsen. Där såg det också ut som att det var en ganska seg tillställning.
Buffalo ledde faktiskt den här matchen med 4-0 ett tag, och lyckades hålla ut till en sällsynt vinst. Lindbäck tog en ny vinst i Sabres-målet och motade 49 av 52 skott (94,2%). Johan Larsson hade 1+1 och spelade strax under 20 minuter.
Matchens höjdpunkter var Carolinas två första mål, riktigt hockeygodis! Gå in på www.nhl.com och titta på dem.

New York Rangers - Columbus Blue Jackets 4-3 (efter förlängning)
New York: St. Louis, Girardi, Stepan 2
Columbus: Calvert, Dano, Dubinsky

Rangers behöver nu bara en poäng för att säkra segern i den Östra divisionen, och två poäng för att säkra President's Trophy.
Lunkan och Bob gjorde bra matcher trots att det blev en del mål. Lunkan fick dock en ny vinst på kontot till slut. Det satt dock hårt inne, Derek Stepan kvitterade Columbus ledning med endast 28 sekunder kvar av tredje perioden. Samme Stepan avgjorde sedan i förlängningen. Därmed är Columbus svit på nio raka vinster bruten.

Minnesota Wild - Winnipeg Jets 0-2
Winnipeg: Wheeler, Stafford

Ondrej Pavelecs 14e nolla i karriären. Han stoppade 32 skott inatt och blev utsedd till matchens första stjärna.
Två lite turliga mål för ett desperat jagande Winnipeg. Tyler Myers har visat sig vara ett bra tillskott för Jets, inatt spelade han över 25 minuter.
Efersom Los Angeles tappade poäng inatt så innehar nu Winnipeg den sista slutspelsplatsen i Väst.

Vancouver Canucks - Los Angeles Kings 2-1 (efter straffar)
Vancouver: D. Sedin, Higgins (avgörande straff)